Να στείλετε μήνυμα
Shenzhen Bozex Co.,limited
Γύρος εργοστασίων
Σπίτι >

Shenzhen Bozex Co.,limited Γύρος εργοστασίων

Γύρος εργοστασίων
Επαφές
Επαφές: Nick_zou
Φαξ: Bzex fastener Co., Limited-86-07
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε
Production Line

Έχουμε την επαγγελματική μηχανή κατασκευαστών συνδέσμων:

 

1.Automatic Multi-station Punching μηχανή

2.Automatic μηχανή συσκευασίας

3.Automatic Punching μηχανή

4.Measuring μηχανή

5.Optical αυτόματη μηχανή διαγραφής

6.CNC ταίριασμα

Shenzhen Bozex Co.,limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Shenzhen Bozex Co.,limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1Shenzhen Bozex Co.,limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2Shenzhen Bozex Co.,limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3Shenzhen Bozex Co.,limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4Shenzhen Bozex Co.,limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

Shenzhen Bozex Co.,limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 6

Shenzhen Bozex Co.,limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 7

OEM/ODM

Μπορούμε ODM cOem σύμφωνα με το σχέδιο του πελάτη, έχουμε την επαγγελματική ομάδα για να κάνουμε αυτήν την εργασία, όπως το σύνδεσμο ανοξείδωτου, σύνδεσμος ορείχαλκου, βίδα αργιλίου, CNC…

R&D

Το Bozex ειδικεύεται στις βίδες ανοξείδωτου, με τα γενικά προσόντα φορολογούμενων, έχουμε την ομάδα Ε&Α 6 ατόμων, μπορούμε να σας παρέχουμε επαγγελματική υπηρεσία.

Σύστημα εξασφάλισης ποιότητας του ISO. Στην αρχή της καθιέρωσης της επιχείρησης, είμαστε βασισμένοι στο στόχο της υψηλών αφετηρίας, της τεχνολογίας και της καινοτομίας.

Υψηλά - η ποιότητα, η υψηλή τεχνολογία και η υψηλή αποτελεσματικότητα είναι οι τρεις υψηλές διοικητικές ιδέες, και υψηλές - τα ποιοτικά προϊόντα και όλη η υπηρεσία κατευθύνσεων στέλνονται στους πελάτες για να επιτύχουν μια αμοιβαία ωφέλιμη κατάσταση.