Να στείλετε μήνυμα
Shenzhen Bozex Co.,limited Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Σπίτι >
Shenzhen Bozex Co.,limited Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
ΠΕΡΙΠΟΥ ΗΠΑ
Επαφές
Επαφές: Nick_zou
Φαξ: Bzex fastener Co., Limited-86-07
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Shenzhen Bozex Co.,limited

Κίνα Shenzhen Bozex Co.,limited Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Shenzhen Bozex Co.,limited
Shenzhen Bozex Co.,limited
Shenzhen Bozex Co.,limited
Shenzhen Bozex Co.,limited
Shenzhen Bozex Co.,limited
Main Market:
Βόρεια Αμερική , Νότια Αμερική , Δυτική Ευρώπη , Ανατολική Ευρώπη , Ανατολική Ασία , Νοτιοανατολική Ασία , Σε όλο τον κόσμο
Business Type:
Κατασκευαστής , Εταιρεία Εμπορίας
Brands:
Bozex
No. of Employees:
50~55
Ετήσια πωλήσεις:
5000000-5400000
Έτος που καθιερώνεται:
2000
Export p.c:
80% - 90%
Πελάτες που εξυπηρετούνται:
LIANXIANG
Cablein:
Dongcheng
Hanzi:
Ελαφριά BV
Company Details

Η εταιρεία Bozex Fastener Co. Ltd ιδρύθηκε το 2000, με έδρα το Shenzhen της επαρχίας Guangdong της Κίνας, κατασκευή στο Heibei Yongnian.Τα προϊόντα μας είναι τα πιο δημοφιλή στην Ευρώπη.Τα προϊόντα κατασκευάζονται από μηχανή με περισσότερες λειτουργίες, η οποία φέρει σε εγχώριες και ξένες γνωστές επιχειρήσεις.Τα παραγόμενα προϊόντα είναι πλήρως συμβατά με τα διεθνή πρότυπαΜέσα από την επιστημονική διαχείριση, η εταιρεία Bozex fastener Ltd έχει αποκτήσει πιστοποιητικό ISO9000 του συστήματος διαχείρισης ποιότητας,Διεθνές σύστημα πιστοποίησης SGS και BV της κατασκευής στην Κίνα.

 

Πρότυπα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των DIN, ISO, GB και ASME/ANSI, BS, JIS AS.8, 4.8, 6.8, 8.8, 10.9, και 12,9 βαθμού, το κύριο υλικό από ανοξείδωτο χάλυβα SS201, SS304, SS316, ορείχαλκος και διάφορα είδη ειδικών ανοξείδωτου χάλυβα βίδες, βίδες, καρφιά.

 

Έχουμε την επαγγελματική ομάδα εξυπηρέτησης, έτσι ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε στα διαφορετικά αιτήματα για ένα σύνολο πελατών.

 

Το εύρος των προϊόντων μας μπορεί να διαιρεθεί σε αυτοκινητοσυσκευάσματα, μηχανικά συσκευάσματα, κατασκευαστικά συσκευάσματα, σιδηροδρομικά συσκευάσματα,Συσκευές για ηλεκτρικές συσκευές οικιακής χρήσης,

 

Η εύλογη τιμή και η εξυπηρέτηση είναι πρωταρχικά, προχωράμε προς την αρχή της λειτουργίας της ποιότητας πρώτα και του πελάτη πρώτα, η επιδίωξη της αριστείας για να δημιουργήσουμε ένα πρώτο επίπεδο μάρκα,Στόχος μας είναι η προώθηση της ανάπτυξης της μάρκας, η διοίκηση προωθώντας τα κέρδη, θερμά καλωσορίζοντας τους νέους και παλιούς πελάτες στο σπίτι και στο εξωτερικό να επικοινωνήσουν και να συνεργαστούν για να επιτύχουν μεγαλύτερη επιτυχία και λαμπρό μέλλον.

 

Η αποστολή μας είναι να γίνουμε ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές προϊόντων στερέωσης υψηλής ποιότητας για τις αγορές κατασκευής αρχικού εξοπλισμού.Η Bozex δεσμεύεται να εκπληρώσει όλες τις απαιτήσεις των πελατών όπως υποσχέθηκε και να αναπτύξει και να διατηρήσει μακροπρόθεσμες επιχειρηματικές σχέσεις με την ειλικρινή μεταχείριση των πελατών της, ακεραιότητα και σεβασμό.

OEM/ODM

Η Co. Bozex, που περιορίζεται ειδικεύεται στις βίδες ανοξείδωτου, μπουλόνια, σύνδεσμος, CNC που επεξεργάζεται τα μεταβλητά μέρη υλικού ακρίβειας, με τα γενικά προσόντα φορολογούμενων στη μηχανή.

Σύστημα εξασφάλισης ποιότητας του ISO. Στην αρχή της καθιέρωσης της επιχείρησης, είμαστε βασισμένοι στο στόχο της υψηλών αφετηρίας, της τεχνολογίας και της καινοτομίας.

Υψηλά - η ποιότητα, η υψηλή τεχνολογία και η υψηλή αποτελεσματικότητα είναι οι τρεις υψηλές διοικητικές ιδέες, και υψηλές - τα ποιοτικά προϊόντα και όλη η υπηρεσία κατευθύνσεων στέλνονται στους πελάτες για να επιτύχουν μια αμοιβαία ωφέλιμη κατάσταση.

 
History

Το ΕΠΕ Co. συνδέσμων Bozex καθιερώθηκε το 2000, τοποθετημένος στη επαρχία Γκουαγκντόνγκ Shenzhen ποιοτικών σπιτιών της Κίνας. Για πολλά χρόνια της εμπειρίας εξαγωγής, τα προϊόντα μας είναι με εμπορική επιτυχία στην Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Μέση Ανατολή και τη Νοτιοανατολική Ασία. Τα προϊόντα κατασκευάζονται από περισσότερη μηχανή λειτουργιών, η οποία παρουσιάζεται στις εσωτερικές και ξένες γνωστές επιχειρήσεις. Τα προϊόντα που γίνονται πλήρως - συμβατό σύστημα με τα διεθνή πρότυπα, καλά - παραλαμβάνονται από τους στην εγχώρια αγορά και ξένους πελάτες. Μέσω της επιστημονικής διαχείρισης, η επιχείρηση Bozex fastener Ltd είναι αποκτηθε'ν πιστοποιητικό ISO9000 του συστήματος ποιοτικού Managerment, SGS και BV που το διεθνές σύστημα πιστοποιητικών κάνει στην Κίνα.

 

Πρότυπα προϊόντων συμπεριλαμβανομένου του DIN, του ISO, του ΜΒ και ASME/ANSI, BS, JIS ΌΠΩΣ. Κύρια επίπεδα χάλυβα άνθρακα: 4.8, βαθμός 4.8, 6.8, 8.8, 10.9, και 12,9, το κύριο υλικό του ανοξείδωτου SS201, SS304, SS316, ορείχαλκος και διάφορα είδη ειδικών βιδών ανοξείδωτου, μπουλόνι, καρύδια.

Our Team

Κίνα Shenzhen Bozex Co.,limited Εταιρικό Προφίλ 0

Είμαστε μια επαγγελματική βίδα, καρύδι και άλλος προμηθευτής συνδέσμων που ενσωματώνουν την Ε&Α, την παραγωγή και τη δεσμίδα πωλήσεων